Welkom op het blog van CheapTickets.nl

emirates-crew

Emirates verdubbelt vluchten Dubai-Schiphol

Door | 11 September 2013 | Tags: , , |

Precies een jaar geleden na het inzetten van het grootste passagiersvliegtuig ter wereld op de route Amsterdam-Dubai, is het voor luchtvaartmaatschappij Emirates tijd voor een nieuwe stap. Emirates staat bekend om luxe vluchten, en heeft als boegbeeld het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de zeldzame Airbus A380, goed voor maar liefst 517 passagiers. Het is 3 jaar geleden dat de maatschappij een route van Dubai naar Nederland lanceerde, en vanaf 4 december dit jaar zal Emirates hun vluchten verdubbelen. Dit betekent dat  er twee keer per dag een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Dubai zal gaan wat reizigers meer mogelijkheden biedt. Dubai is een prachtige bestemming op zich, maar daarnaast ook een veel gebruikte tussenstop voor passagiers die doorreizen naar verschillende bestemmingen in India, Afrika, het verre Oosten en Australië.

Dankzij het verdubbelen van de vluchten komen er wekelijks meer dan 3.700 stoelen bij in beide richtingen. Volgens de verantwoordelijke manager van de luchtvaartmaatschappij, Hubert Franch, heeft Amsterdam bewezen een sterke macht te zijn voor First class en Business class reizen, een belangrijke reden voor Emirates om de vluchten te verdubbelen.

De tweede vlucht wordt gevlogen met een Boeing 777-200 LR (met 266 stoelen). Dit is weliswaar niet het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, maar Emirates zorgt er toch voor dat je niets te kort komt tijdens je vlucht. Alle passagiers aan boord van de verschillende cabines kunnen namelijk gebruik maken van het Emirates ice entertainment systeem. Dit award winnende systeem heeft ruim 1500 kanalen met films, tv-programma’s, spelletjes, audio boeken en muziek van over de hele wereld. Ook mag je als passagier een ruime hoeveelheid bagage meenemen. Reis je in economy class is 30 kilogram de toegestane bagage, met business class 40 kilogram en met First klas zelfs 50 kilogram.

Boek nu je vliegtickets met Emirates en ontdek vanaf Dubai de rest van de wereld.

emirates


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>